Muut hyödylliset linkit

http://www.tampere.fi/

Tampereen kaupungin vammaisneuvosto

Tampereen kaupungin vammais- ja esteettömyysasiamies

Tampereen kaupungin perhe- ja sosiaalipalvelut,
Vammaispalvelutoimisto

Tampereen kaupungin terveyspalvelut

TAYS

KELA

Kotitori auttaa tamperelaisia ikäihmisiä ja heidän läheisiään arjen pienissä ja suuremmissakin askareissa tarjoamalla monipuolisia palveluita, jotka tukevat kotona selviytymistä.
www.tampereenkotitori.fi/

Parlamentti. Aapo Halkon ylläpitämät keskustelusivut

MS-forum. Lääketehtaan ylläpitämät keskustelusivut.
Lääketehtaan kotisivu
Tilaa Primo-lehti

http://www.seittiweb.org/
Nuorten oma järjestö

MS-tauti. Wikipedian sivut aiheesta.

MS-blogiLääketehtaan ylläpitämät sivut
Lääketehtaan kotisivu
Tilaa MS-lehti tai uutiskirje

www.linctus.fi/
Apuvälineet kotiin ja arkeen! Valikoimissamme mm. TENA -virtsankarkailutuotteet, vuodesuojat, suihku- ja WC-tuolit, rollaattorit ja pyörätuolit, tuet sekä monet muut pienapuvälineet.

Toimitamme tuotteita luotettavasti ja nopeasti kotiisi tai Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen (myös Siwa ja Valintatalo). Maksutapamme ovat joustavat, ennakkomaksulla saat tuotteista jopa 5 % alennusta! Lue lisää...

www.piateekki.fi/
Piateekin verkkokaupasta on turvallista ja helppoa hankkia järkevät ja käytännölliset hyvän olon ja terveyden tuotteet. Olet myös tervetullut asioimaan suoraan myymäläämme osoitteessa Näsilinnankatu 27, Tampere.

respecta.fi/
Respecta Oy tuottaa apuvälineisiin perustuvia tutkittuja ja yksilöllisiä palveluja, joiden tavoitteena on ihmisen toimintakyvyn, elämänlaadun ja elinpiirin parantaminen. Apuvälineklinikoillamme kohtaavat asiakkaan tarpeet ja Respectan ammattilaisten erikoisasiantuntemu