Pääkirjoitus

Pääkirjoitus

MS-liiton uuden järjestösuunnittelijan tervehdys!

Tervehdys kaikille Pirkanmaan MS-yhdistyksen jäsenille!
Tällä kirjoituksella on hyvä muistuttaa, että MS- liitolla on ollut toukokuusta lähtien taas oma aluetyöntekijänsä Tampereella. Aloitin järjestösuunnittelija Marketta Kerminen-Tolvasen sijaisena toukokuun alussa ja sijaisuuteni kestää tämän vuoden loppuun saakka.

Saatan olla joillekin jäsenille jo tuttu. Ainakin niille jäsenille, jotka maailman MS-päivänä olivat vapaaehtoisina yhdistyksen järjestämässä Tammelantorin tapahtumassa tai muuten kävivät silloin tutustumassa yhdistyksen kojuun. Siellä joku saattoi nähdä minut vapaaehtoisena myymässä ja syömässä hernekeittoa tai myymässä arpoja. Joihinkin olen ollut yhteydessä sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Itsestäni voin sanoa sen verran, että synnyin Etelä-Pohjanmaalla 27 vuotta sitten. Opiskelin Jyväskylässä kuusi vuotta ja nyt olen muuttanut Tampereelle hienolle paikalle Järvensivun kaupunginosaan, aivan Iidesjärven tuntumaan. Tampereelle oli hieno muuttaa, koska kaupunki on ollut minulle jo ennen työpestiäni tuttu paikka ja olen aina pitänyt kaupungista, eikä myöskään muu Pirkanmaa ole jäänyt vieraaksi.

Tämä lyhyt esittely on varmasti tarpeen, sillä Pirkanmaalla ja samalla koko TAYS-alueella ei ole hetkeen ollut MS-liiton aluetyöntekijää. Nyt onkin hyvä tiedottaa teille jäsenille, että mikäli teille on kysyttävää tai haluatte apua johonkin, niin ottakaa minuun vain rohkeasti yhteyttä. Olen käytettävissänne. Vastaan kysymyksiinne ja autan mielelläni esimerkiksi erilaisten hakemusten ja lomakkeiden täyttämisessä. Parhaiten minuun saa yhteyttä soittamalla arkipäivisin 9-15 välillä alla olevaan numeroon tai tulemalla käymään Aleksanterinkadun toimistolla.

Pidetään yhteyttä!

Ville Keskinen

Suomen MS-liitto ry
Järjestösuunnittelija, sijainen

Aleksanterinkatu 21 A 5.krs.
33100 Tampere
puh. 0400 976 740
sähköp.ville.keskinen@ms-liitto.fi