Tietoa yhdistyksestä

Pirkanmaan neuroyhdistyksen toiminnan kohteena ovat olleet jo yli 40-vuotta neurologisiin sairauksiin, ensisijaisesti multippeliskleroosiin (MS-tauti) ja harvinaisiin neurologisiin, mm. selkäydin- ja pikkuaivosairauksiin sairastuneet (Harnes) henkilöt.

Pirkanmaan neuroyhdistys toimii nimensä mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu MS-tautia tai harvinaisia neurologisia sairauksia (Harnes) sairastavia ja heidän läheisiään sekä yhdistyksen kannatusjäseniä.

Yhdistyksen tehtävänä on jakaa tietoa MS-taudista ja eräistä harvinaisista sairauksista. Tehtävänsä mukaisesti yhdistys informoi kuntoutuksen saannista ja hoidoista sekä edistää ja tukee jäsenistönsä hyvinvointia. Yhdistys myös välittää tietoa ja tekee yhteistyötä alueen muiden yhdistysten kanssa esim. edunvalvonnassa ja vaikuttamisessa. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mm. liikunta- ja muita harrastusmahdollisuuksia.

Pirkanmaan neuroyhdistys on yksi Neuroliiton 24 jäsenyhdistyksestä. Yhdistysten ja kerhojen yhteys- tiedot sekä lisätietoa MS-taudista ja harvinaisista neurologisista sairauksista löydät Neuroliiton kotisivuilta osoitteessa neuroliitto.fi.