Huhtikuun jäsentiedote

10.4.2024

Hei!

 

Huhtikuu pyörähti käyntiin aurinkoisena ja kevääksi onkin suunnitteilla kaikenlaista.

Kevätkokous on 15.4. klo 18.

Lisäksi 18.4. on uuden Neuro Cafen avajaiset, se kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa.

1.6. on tulossa myös Disability Pride. Tapahtuma tällaisenaan on ensimmäinen laatuaan ja toimii prototyyppinä mahdollisesti tulevaisuudessa järjestettävälle MS Walk- tapahtumalle.

Tapahtuman tarkoitus on muistuttaa itseämme ja muita, että vammaisuus ei ole häpeän aihe. Vammaiset eivät ole vääränlaisia ja näkymättömiä. Vammaiset ovat osa suomalaista yhteiskuntaa. Jos yhteiskunta mahdollistaa heidän osallistumisensa, he pystyvät toimimaan yhteisön osana niin kuin kaikki muutkin.

Tapahtuman ohjelma:

Kello 11.30–12.00: Lyhyt marssi Hämeenpuistosta Laikunlavalle.

Kello 12.00–17.00: Esityksiä ja puheenvuoroja Laikunlavalla.

Tapahtumassa esiintyvät:

Suomen sokein koomikko Tommi Vänni

MC Cepa ja DJ Arto

Hannele Juutinen Band

Puuwillaorkesteri

Kingwhip

Kyseessä liikunnallinen ja yhteisöllinen  tapahtuma, jossa kulkueena siirrytään Hämeenpuistosta Laikunlavalle, kävellen, kepeillä tai rullaten. Mennään nauttimaan kesäpäivästä ja yhdessä tekemisestä ja Laikunlavalla on myös puhujia ja esiintyjiä. Olemme painaneet paitoja tapahtumaa varten Pirkanmaan Neuroyhdistyksen logolla, sellaisen voi halutessaan lunastaa yhdistykseltä kolmella eurolla. Myös ilman paitaa voi tapahtumaan osallistua.

30.5. jo perinteeksi muodostunut kevätjuhla Alisniemessä klo 16-21.

Osoite on Porintie 121. Paikka on esteetön.

Kaikkiin näihin toivotaan osallistumista sankoin joukoin!

Eurovaalit olisi taas tulossa ja on mahdollista päästä jälleen Pieni Ele-kerääjäksi, joten mikäli halukkuutta löytyy, niin olkaa pikimmiten yhteydessä Neuroyhdistyksen toimistolle.