Tule vapaaehtoiseksi!

Voisitko sinä auttaa yhdistyksen toiminnan pyörittämistä omalla pienellä panoksellasi? Kaipaatko mukavaa seuraa ja haluaisit auttaa pienissä tehtävissä?

Pirkanmaan neuroyhdistyksen toiminta on pääosin talkootyötä ja olemme kiitollisia, jos olet halukas oman aikataulusi mukaan antamaan vapaaehtoistyöpanoksesi yhdistyksemme käyttöön.

Tehtävä voi olla kertaluonteinen, eikä sido vapaaehtoista pitkäksi aikaa. Kerrastakin on iso apu. Tehtäviä löytyy pienestä isoon ja laidasta laitaan; esimerkiksi kerhon kahvinkeittäjästä tapahtumassa avustamiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Yhdistykseen voi tulla tekemään vapaaehtoistehtäviä riippumatta siitä onko yhdistyksen jäsen vai ei. Oletko opiskelija joka tarvitsee tehtäviä vapaaehtoistyön kurssiin? Joitain vapaaehtoistehtäviä voit tehdä myös kotoa käsin.

Jos olet jo yhdistyksen jäsen mutta yhdistyksestä ei vielä löydy toimintaa jota kaipaat, voit tulla mukaan toteuttamaan toimintaa, esim. aloittamalla nuorten tapaamisia, tai jotain muuta mitä haluaisit tehdä neuroyhdistyksessä.

Vapaaehtoiseksi ilmoittaudutaan Neuroliiton lomakkeella ja voit samalla halutessasi kertoa erikoisosaamisesi tai kiinnostuksesi.  Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi tai Avain-lehden takaa, missä on osoitteesi.

Vapaaehtoisen tietojen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste.

” Yksin voimme niin vähän.
Yhdessä voimme niin paljon.”
– Helen Keller