Neuro-Café ja päivystys

9.1.2020
Kategoriat: Yleinen

Neuro-Café ja yhdistyksen päivystys arkitorstaisin klo 10.00-13.00. Tarjolla on jäsenhintaan kahvia (1€) usein juuri leivottua pullaa (1€) Neuro-Café:ssa Bingo klo 12.00. Jotta bingo toteutuu, niin tarvitsee olla vähintään kuusi osallistujaa. Bingon hinta 1 €/lappu. Lapussa 3 peliä. Palkintoina Neuro-Café: n tuotepalkintoja.

Tervetuloa tapaamaan vertaisia, joita MS-tauti tai harvinaiset neurologiset sairaudet koskettavat.

HUOM Tärkeää infoa!
Jokainen yhdistyksen tilaisuuksiin tai vertaisryhmiin osallistuva jäsen vastaa omasta selviytymisestään toiminnan aikana. Hänen tulee itse ottaa mukaansa avustaja, jos hän tarvitsee toisen henkilön apua tilaisuuden/vertaistukiryhmän aikana. Vertaisryhmiin/tilaisuuksiin osallistuvilla henkilöillä ei ole yhdistyksen asettamaa velvollisuutta avustaa toinen toisiaan vaan jokaisen tulee saada keskittyä omaan kokemukseensa. Vertaisryhmissä/tilaisuuksissa sekä Neuro-Café:ssa ei ole mahdollisuutta yleisavustajaan.

Siis jos tarvitset henkilökohtaista apua liikkumisessa, syömisessä/juomisessa, hygieniassa tai WC:ssä, ota aina oma avustaja tapahtumiin mukaan. Tällä tavoin takaamme kaikille turvallisen ja mukavan kokemuksen. Kiitos, että otat asian huomioon. ♥