Neuropi uutiskirje 12/2023

28.12.2023
Kategoriat: Uutiskirjeet
Puu ja lumi.Tiedoksi teille, että Syyskokouksessa 2023 puheenjohtajajaksi valittiin ainoana ehdokkaana Evgeni Fomin. Onnittelemme uutta yhdistyksen puheenjohtajaa 2024-2025!

Halllituksen varsinaisiksi jäseniksi kaudelle 2024-2025 valittiin Pentti Matikka, Jorma Naroma ja Tarja Määttänen. Varajäseniksi valittiin Mikko Oikarinen, Jimi Pellikka ja Anne Soinila. Jäsenmaksuun ei tullut muutoksia. Toiminnantarkastajaksi 2024 valittiin Carita Granat ja varatoiminnantarkastajaksi valittiin Tuija Sinisalo.

Onnittelemme kaikkia Pirkanmaan neuroyhdistyksen hallitukseen valittuja ja kiitämme kiinnostuksesta yhdistyksen hallinnon toimintaa kohtaan.
Ilman hallitusta, ei olisi yhdistyksen toimintaa, siksi toimiva hallitus on yhdistyksen toiminnalle erittäin tärkeää.

Neuroliiton Syysvaltuuston kokouksessa Neuroliiton liittohallitukseen kausille 2024-2026 varapuheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle Pauliina Alppi ja Anna Tiainen valittiin nyt varsinaiseksi jäseneksi. Onnea myös Pauliina ja Anna!

Sitten ikävämpiä uutisia. Järjestösihteeri Paula Aarnio on irtisanoutunut ja hänen viimeinen työpäivä on 31.12.23. Myös meidän pitkäaikainen kirjanpitäjä lopettaa tämän vuoden lopussa. Toki hän tekee sovitusti vielä tilinpäätöksen 2023.

Myös Pirkanmaan neuroyhdistyksen hallituksen jäsenet Pauliina Alppi, Anna Tiainen ja Heidi Snygg ovat ilmoittaneet, että he eivät jatka Pirkanmaan neuroyhdistyksen hallituksessa 2024. Heidän ero astuu voimaan 31.12.23. Hallitus on kuitenkin toimintakykyinen ja vuosikokousta ei tarvitse kutsua kokoon.

Ensi vuoden hallitus saa siis kääriä hihat heti alussa, kun sihteerin ja kirjanpitäjän toimet täytyy täyttää. Ja lisäksi on vielä Presidentinvaalien Pieni Ele-keräys. Jos vain haluat auttaa, niin Pieni Ele-kerääjäksi voi ilmoittautua kotisivun kautta

Kiitämme kaikkia jäseniämme tästä vuodesta ja mä kiitän kaikista monista yhteisistä vuosista!!! Toki olen vielä Pirkanmaan neuroyhdistyksen edustaja Neuroliiton liittovaltuustossa, mutta paikallisyhdistys toiminnan lopetan. Uusi alku uusilla toimijoilla voi olla erittäin hyväkin ja toimintaa uudistava asia yhdistyksellemme.

Valoa loppuvuoteesi ja onnellista vuotta 2024!!!

T. Anne Beresford, puheenjohtaja ja hallitus 2023

P.S. Olethan huomannut, että jäsenkortti ja Vessapassi kulkevat nyt mukana kännykässä? Suosittelen, että otat käyttöön jäsenen mobiilipalvelun!
Palvelun avulla voit myös päivittää yhteystietojasi (sähköposti tai puhelinnumero) Osoitetietojen muutokset saamme suoraan Postilta, kun olet tehnyt sinne osoitteenmuutosilmoituksen. Lisätietoja täällä