Vertaisryhmät

Pirkanmaan neuroyhdistyksen toimitila on suljettuna remonttien
vuoksi ainakin syyskuun loppuun 2021. Yhdistyksen muualla kokoontuvien ryhmien tulee noudattaa vallitsevan terveystilanteen takia TAYS:n pandemiaohjausryhmän suosituksia.

Jos koronaan viittaavia oireita ilmaantuu, on testiin hakeuduttava välittömästi ja vältettävä kontakteja toisiin henkilöihin. Tällaisessa tilanteessa ei voi myöskään osallistua yhdistyksen tapahtumiin tai vertaisryhmiin.

Kiitos, kun toimit vastuullisesti ❤️.

Kannattaa ottaa yhteyttä vertaisryhmän vetäjään, koska joillakin vertaisryhmillä on omia FB-sivuja.

Jokainen meidän yhdistyksemme tärkeä ja ikioma vertaisryhmä kaipaa juuri sinua! Tule rohkeasti mukaan ryhmään, jonka koet vähänkin omaksesi – se on varmasti sen arvoista!

Huom! Tärkeää infoa

Jokainen yhdistyksen tilaisuuksiin tai vertaisryhmiin osallistuva jäsen vastaa omasta selviytymisestään toiminnan aikana. Hänen tulee itse ottaa mukaansa avustaja, jos hän tarvitsee toisen henkilön apua tilaisuuden /vertaistukiryhmän aikana.

Vertaisryhmiin/tilaisuuksiin osallistuvilla henkilöillä ei ole yhdistyksen asettamaa velvollisuutta avustaa toinen toisiaan vaan jokaisen tulee saada keskittyä omaan kokemukseensa. Vertaisryhmissä, tilaisuuksissa sekä Neuro-Café:ssa ei ole mahdollisuutta yleisavustajaan.

Siis jos tarvitset henkilökohtaista apua liikkumisessa, syömisessä/juomisessa, hygieniassa tai WC:ssä, ota aina oma avustaja tapahtumiin mukaan. Tällä tavoin takaamme kaikille turvallisen ja mukavan kokemuksen. Kiitos, että otat asian huomioon. ♥

Voimia kaikille vertaisryhmien vetäjille! Olette korvaamattomia aarteita!

”Yksin voimme niin vähän. Yhdessä voimme niin paljon.” Helen Keller

Vertaistalo

vertaistalo.fi

Olemme mukana Vertaistalossa! Vertaistalo.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta myös paikallisesti.

Vertaistalon sisällöntuottajana toimii HUSin ja EJY ry:n kehittämä OLKA®-toiminta. Vertaistalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä tiivisti yhdessä ammattilaisten, potilasjärjestöjen, potilaiden ja heidän läheistensä kanssa.

Terveyskylän rakentamista koordinoi HUS.