Toukokuun jäsentiedote

10.5.2024

 

Huhtikuussa uudelleen avattu Neuro-Cafe on auki useampana toukokuun torstaina klo 10–14.00. Joten jos kaipaat kahvittelua tai jutustelua mukavassa seurassa tai haluat pelata kierroksen bingoa, niin poikkea itsellesi sopivana torstaina yhdistyksen Tampereen toimistolla, osoitteessa Kyllikinkatu 9.

Yhdistyksen perinteisiä kevätkauden päättäjäisiä vietetään tuttuun tapaan Nokian Alisniemessä, osoitteessa Porintie 584, 37130 Nokia. Tänä keväänä Alisniemen tapahtuma järjestetään maailman MS-päivänä torstaina 30.5. klo 16.00 alkaen. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, perinteinen bingokierros sekä yhdistyksen tarjoamat grillimakkarat ja pullakahvit.
Alisniemen iltatapahtumaan osallistuvien toivotaan ilmoittautuvan viimeistään 23.5. joko soittamalla/tekstiviestitse numeroon 045 130 4888 tai sähköpostitse osoitteeseen ilmo@neuropi.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa kertoa mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Osa Tampereen toimistolla säännöllisesti kokoontuvista vertaisryhmistä järjestää tapaamisia vielä ennen kesätaukoa. Tampereen ryhmistä löydät tietoa tämän sivuston Tampereen vertaisryhmät -lehdeltä, lähikuntien vertaisryhmistä Alueelliset vertaisryhmät -lehdeltä.

Yhdistyksen toimistolla on myynnissä Pirkanmaan NEUROYHDISTYS -tekstin koristamaa oranssia T-paitaa 3 euron kappalehintaan. T-paita on perusmallia ja sitä on saatavilla viidessä eri koossa (S-2XL). Tämän linkin takaa voit kurkistaa, miten paita pukee neuroyhdistyksen puheenjohtajaa Eetua. Paidan saa lunastettua käteismaksua vastaan yhdistykseltä torstaisin, myös Alisniemen kesätapahtumassa paidan voi ostaa.

Jos yhteystiedoissamme oleva sähköpostiosoitteesi kaipaa päivitystä, haluat muuten korjata jäsentietojasi tai jakaa mietteitäsi yhdistyksen hallituksen kanssa, niin sähköpostittele asiasi osoitteeseen yhdistys@neuropi.fi tai soita/tekstiviestittele numeroon 045 130 4888.