Pirkanmaan neuroyhdistyksen henkilömuutoksia

7.3.2023
Kategoriat: Yleinen

Hyvinvointialueen tuki selviää yhdistyksellemme kevään aikana. Siihen asti tehtävät jaetaan puheenjohtaja
Anne Beresfordin ja järjestösihteeri Paula Aarnion kesken.
Pirkanmaan neuroyhdistyksen hallitus on päättänyt, että yhdistyksellä on jatkossa järjestösihteeri nimikkeellä toimiva henkilö työsuhteessa, eikä toiminnanjohtajaa.

 

Tässä pieni Paulan esittely:

Moikka, aloitin tosiaan tällä viikolla järjestösihteerinä yhdistyksellä. Olen kotoisin savosta ja täytän 40 juhannuksena. Koulutukseltani olen tradenomi, kävin koulun kokonaan englannin kielellä. Olen ollut töissä asiakaspalvelussa, “työkkärin” tätinä ja erilaisissa toimisto/viestintä töissä. Sairastan kolmea kroonista sairautta ja niiden tuomat haasteet ovat minulle erittäin tuttuja. Yhdistysasiat ovat minulle myös tuttuja, olen ollut potilasyhdistyksen sihteerinä ja puheenjohtajana. On mukava aloittaa työ jolla on merkitystä.
T: Paula

 

Yhteystiedot ovat: Anne Beresford puheenjohtaja@neuropi.fi ja Paula Aarnio sihteeri@neuropi.fi p. 045 130 4888.