Tule jäseneksemme- sillä jäsenyys kannattaa!

Pirkanmaan neuroyhdistyksen jäseneksi voi liittyä neuroliiton sivulla olevalla liittymislomakkeella.

Jäsenetuudet:

• Asiallista ja oikeaa tietoa sairaudestasi
  • Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Neuroliiton Avain-lehti
  • Erilaiset luento- ja teematilaisuudet, joissa luennoi eri alojen asiantuntijat
  • Vertaistukea vertaisryhmistä tai Neuro-Cafe´sta
  • Neuroliitoniiton työtekijöiltä ja järjestösuunnittelijoilta saat tarvittaessa henkilökohtaisesti vastauksia kysymyksiisi
  • Työllisyys-, sosiaali-, liikunta- ja lakiasioita varten on Neuroliitolla olemassa omat asiantuntijat
  • Voit myös kääntyä sairastuneiden ja omaisten tueksi koulutettujen vertaistukihenkilöiden puoleen
  • Diagnoosikortti, jonka takana on Vessapassi
  • Katso Neuroliiton sivulta kaikki jäsenedut

Pirkanmaan neuroyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastavat, sairastavien omaiset ja ystävät sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Varsinaisten ja omaisjäsenten jäsenmaksu on 22 €.
Kannatusjäsenten jäsenmaksu on 25 €.

Ovatko yhteystietosi muuttuneet?

Jäsenrekisteriä hoitaa osastosihteeri Riitta Hakula. Ilmoita muuttuneet tietosi puh. 040 714 9733 tai riitta.hakula@neuroliitto.fi.

Voit päivittää yhteystietosi myös sähköisellä lomakkeella.

Jokainen jäsennyys on tärkeä yhdistyksellemme ja sen toiminnalle!