Tule jäseneksemme – jäsenyys kannattaa!

Pirkanmaan neuroyhdistyksen jäseneksi voi liittyä Neuroliiton sivulla olevalla liittymislomakkeella.
Yhdistyksen tiedotus tapahtuu sähköisen uutiskirjeen avulla. Lähetämme paperisen uutiskirjeen heille, jotka sitä erikseen pyytävät. Kaikki yhdistyksen ajankohtaiset tapahtumat löytyvät kotisivun kalenterista ja uusimmasta Avain-lehdestä.

Pirkanmaan neuroyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastavat, sairastavien omaiset ja ystävät sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu 2019 on 22 €.
Omaisjäsenten jäsenmaksu on 10€
Kannatusjäsenten jäsenmaksu on 25 €.

Jäsenetuudet

• Asiallista ja oikeaa tietoa sairaudestasi
  • Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Neuroliiton Avain-lehti
  • Erilaiset luento- ja teematilaisuudet, joissa luennoi eri alojen asiantuntijat
  • Vertaistukea vertaisryhmistä tai Neuro-Cafe´sta
  • Neuroliiton suunnittelijoilta saat tarvittaessa henkilökohtaisesti vastauksia kysymyksiisi
  • Työelämää ja opiskelua, sosiaali-, liikunta- ja lakiasioita varten on Neuroliitolla olemassa omat asiantuntijat
  • Voit myös kääntyä sairastuneiden ja omaisten tueksi koulutettujen vertaistukihenkilöiden puoleen
  • Potilasjäsenille Vessapassi, jonka kääntöpuolelle voi kirjoittaa oireista kertovaa tietoa
  • Katso Neuroliiton sivulta kaikki jäsenedut

Jäsenrekisteriä hoitaa Neuroliiton osastosihteeri Virve Koivisto.

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Onhan tiedossamme uusin sähköpostiosoitteeesi?

Ilmoita muuttuneet tietosi p. 040 714 9733 tai jasenasiat@neuroliitto.fi

Voit päivittää yhteystietosi myös sähköisellä lomakkeella.

Jokainen jäsennyys on tärkeä yhdistyksellemme ja sen toiminnalle!