Tule jäseneksemme- sillä jäsenyys kannattaa!

Pirkanmaan neuroyhdistyksen jäseneksi voi liittyä neuroliiton sivulla olevalla liittymislomakkeella.
Tiedotus tapahtuu sähköisen uutiskirjeen avulla. Lähetämme paperisen uutiskirjeen heille, jotka sitä erikseen pyytävät. Kaikki yhdistyksen ajankohtaiset tapahtumat löytyvät kotisivun kalenterista ja uusimmasta Avain-lehdestä.

Pirkanmaan neuroyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastavat, sairastavien omaiset ja ystävät sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu 2019 on 22 €.
Omaisjäsenten jäsenmaksu on 10€
Kannatusjäsenten jäsenmaksu on 25 €.

Jäsenetuudet:

• Asiallista ja oikeaa tietoa sairaudestasi
  • Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Neuroliiton Avain-lehti
  • Erilaiset luento- ja teematilaisuudet, joissa luennoi eri alojen asiantuntijat
  • Vertaistukea vertaisryhmistä tai Neuro-Cafe´sta
  • Neuroliitoniiton työtekijöiltä ja järjestösuunnittelijoilta saat tarvittaessa henkilökohtaisesti vastauksia kysymyksiisi
  • Työllisyys-, sosiaali-, liikunta- ja lakiasioita varten on Neuroliitolla olemassa omat asiantuntijat
  • Voit myös kääntyä sairastuneiden ja omaisten tueksi koulutettujen vertaistukihenkilöiden puoleen
  • Diagnoosikortti, jonka takana on Vessapassi
  • Katso Neuroliiton sivulta kaikki jäsenedut

Jäsenrekisteriä hoitaa osastosihteeri Riitta Haku

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Onhan tiedossamme uusin sähköpostiosoitteeesi?

Ilmoita muuttuneet tietosi puh. 040 714 9733 tai riitta.hakula@neuroliitto.fi.

Voit päivittää yhteystietosi myös sähköisellä lomakkeella.

Jokainen jäsennyys on tärkeä yhdistyksellemme ja sen toiminnalle!